زبان :
نحوه ثبت نام در کنفرانس

برای ثبت نام در کنفرانس ابتدا باید با وارد کردن مشخصات و ایمیل در قسمت ورود در صفحه اول ثبت نام انجام شود و سپس با پرداخت هزینه ثبت تان از طریق همین سایت مراحل ثبت نام تکمیل گردد.

برای ثبت نام باید حتما از مرورگر Mozilla Firefox یا Google Chrome استفاده کنید.

برای ارسال چکیده نیازی به پرداخت هزینه نیست. اما پس از پذیرش چکیده برای ارسال مقاله کامل باید هزینه ثبت نام پرداخت شود.

داوطلبانی که تنها تمایل دارند در کنفرانس شرکت کرده و گواهی آن را دریافت کنند، باید هزینه ثبت نام بدون ارائه مقاله را بپردازند.

چنانچه داوطلبان قصد داشته باشند که علاوه بر شرکت در کنفرانس مقالاتی را نیز ارائه نمایند، باید هزینه ثبت نام با ارائه مقاله را واریز نمایند.

دانشجویان برای برخورداری از تخفیف ثبت نام، لازم است اسکن کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل خود را از طریق سامانه کاربران ارسال نمایند.

این مبالغ به ازای پکیج کنفرانس (گواهینامه به تعداد نویسندگان + سی دی مجموعه مقالات + پذیرایی و ناهار) پرداخت می شود.

گواهی شرکت در کنفرانس به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه می گردد.

لازم به ذکر است که برای شرکت در کارگاه های برگزار شده در طول کنفرانس نیز گواهی جداگانه ارائه خواهد شد.

شماره حساب برای پرداخت هزینه های ثبت نام: 2177129004003

نزد بانک ملی ایران شعبه دانشگاه الزهراء

به نام رابط درآمد اختصاصی حوزه معاونت پژوهشی

قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی

برای تکمیل ثبت نام باید تصویر اسکن شده فیش واریزی را در بخش ثبت نام خود در سایت بارگزاری کنید.

لطفا اصل فیش واریزی را تا هنگام برگزاری کنفرانس در نزد خود نگه دارید. دریافت گواهی شرکت در کنفرانس و ارائه مقاله منوط به ارائه اصل فیش واریزی به برگزارکنندگان کنفرانس است.